Ładowanie...
Odpowiedz
Autor Wiadomość
Hotel Willa Jordanówka Kluszkowce
Skąd taka niska ocena.. przede wszystkim co jest niezgodne z opisem w kwestii zakwaterowania, to że nie wszystkie pokoje maja widok na jezioro (mój jakoś nie miał) i jak p. Iwona przyznała od dwóch lat kiedy piorun uderzył w antene nie ma satelity, choć dekodery wciąż są w pokojach. No i w pokojach pająków pełno, brrr, ale zwisają z sufitów! I co do jedzenia, na którejś ze stron przeczytałam \"porcje dla małych dzieci i wegeterian\" z czym absolutnie się zgadzam-przez dwa tygodnie najadłam się może z raz, mój chłopak wciąż chodził niedojedzony a w ich barze ciężko było kupić jedzenie po 20 (kiedy po 2 godzinach od obiadokolacji człowiek robił się głodny) bo o tej porze właściciele imprezowali w gronie swoim i znajomych. No i mimo bliskości jeziora w żaden piątek nie podano ryby, zamiast tego naleśniki z bitą smietaną albo ziemniaki i jajko z mini mizerią... Ale za to lokalizacja cudowna, widoczki niesłychanie piękne!

--
Muszelka
Odpowiedz Cytuj
Hm... widzę, że Pensjonat jest przez kogoś nie lubiany i widocznie p.Iwona nie spędziła z Muszelką udanego grilla z kapelą i z innymi gośćmi pensjonatu. Mój pobyt oceniam bardzo dobrze, gospodyni miła i uczynna, bardzo czysto i schludnie, jedzenie smaczne i jak dla mnie w odpowiedniej ilości. Młode osoby osługujące w pensjonacie bardzo miłe. Polecam Agnieszka

--
Agnieszka
Odpowiedz Cytuj
Polecam ten Pensjonat za inność, co to oznacza: człowiek czuje się tu na luzie, zero sztywniactwa, w tej otaczającej ciszy w końcu słyszy się swoje myśli. Potrawy z grilla ... znakomicie przyprawione i świetnie upieczone. Zadaszony grill był miejscem spotkań gości z pensjonatu, na marginesie poznaliśmy tu wspaniałych ludzi z którymi utrzymujemy kontakt. Jedyny minus ale tylko wtedy gdy człowiek by się chciał inaczej rozerwać to odległość od miasteczek, jednak wszędzie samochodem..... ale cóż i tak było prawie idealnie.

--
Użytkownik hotele-online.pl
Odpowiedz Cytuj
szału nie ma jak za taką cenę , obsługa fatalna a jedzenie odgrzewane...:////

--
młoda
Odpowiedz Cytuj
wszystko oki,miło,uprzejmie,bez zarzutów.właścicielka naprawde OK.Polecam.

--
jacek grzeda
Odpowiedz Cytuj
Polecam wszystkim to miejsce ,wspaniała lokalizacja , niezapomniane widoki, bardzo miła obsługa i te domowe obiadki podane na życzenie- a co dla mnie bardzo ważne kawka kiedy tylko jest ochota. Czysty pokój i cały pensjonat.- napewno tam wrócę.Pozdrawiam

--
Nina
Odpowiedz Cytuj
bardzo miła i sympatyczna obsługa. polecam

--
1
Odpowiedz Cytuj
Uprawnienia forum
Copyright (c) 2008 Forumblog.pl. All rights reserved.
0.62833213806152 sek.