| Autor | Wiadomość |
|
Hotel Wenecki Częstochowa
pią, 21 marzec 2008
Hotel bardzo ładny ale ma jedną podstawową wadę- znajduje się w dość nieprzyjemnej, zwłaszcza w nocy okolicy. Blisko centrum, co ma swoje plusy i właśnie ten jeden, dla mnie duży minus. Obsługa miła, ale mogłaby być lepiej ubrana, co nie jest jednak najważniejsze.
-- Ja |
|
|
wto, 1 kwiecień 2008
Bardzo przyjazna obsluga, dobra lokalizacja w zaulku przy glownej ulicy miasta, bardzo blisko Dworca Kolejowego (10 min. piechota). Latwo tez trafic z hotelu na Jasna Gore (prosta glowna ulica), choc jest to juz nieco dluzszy spacerek. Wyzywienie (a konkretnie sniadania, ktore mialem wykupione) sa smaczne, jest wybor i mozna sie najesc. Jedyny maly minusik - pokoj dwuosobowy w gruncie rzeczy moglby byc nieco wiekszy (wrazenie jakby to byl pokoj jednosobowy), a koldra na lozku (wygodnym) byla nieco za waska by komfortowo przykryly sie nia dwie osoby. W pokoju czysto, sprzetanie w trakcie pobytu rowniez na wysokim poziomie. Ogolne wrazenie - bardzo dobre
-- eljac |
|
|
czw, 4 grudzień 2008
Bardzo mily personel,czysto, schludnie, smaczne sniadania. Obsluga dba o wygode gosci, szkoda tylko ze nie mozna napic sie kawy z pieknego ekspresu - stoi zepsuty. Pozdrawiam
-- Majka |
|
|
pią, 29 maj 2009
Prawie ok. jak na trzy gwiazdkowy Hotel , tylko pani pracująca na stołówce ma jak na osobę pracującą przy żywności zbyt duże paznokcie wymalowane w gwiazdki. Co wydaje mi się niezgodne z wymogami sanepidu , po za tą drobnostką
nie mam więcej zastrzeżeń . -- Kazik |
|
|
wto, 8 wrzesień 2009
Dobry hotel w cichej dzielnicy. Blisko centrum miasta.
-- 1 |
|
|
sob, 27 luty 2010
fatalny parking (mały, a jedyne wolne miejsce rezerwowane dla szefa) oraz ochroniarz nastawiony wrogo do gości, hotel przeznaczony dla miłośników tytoniu;
-- Maciej Lipiński. |
|
|
sob, 20 marzec 2010
miło i spokojnie parking faktycznie mały , obsługa miła i dyskretna
-- |
|
|
śro, 12 maj 2010
Byliśmy na początku maja 2010.
Zmęczony dojazdem z N. Sącza - Kalisz-Częstochowa miałem mieszane odczucia , ale...uliczka monitorowana z hotelu-parking ciasny ale własny za to zamykany jak sejf - żarełko,obsługa , klimat wenecki........ (poprawka) POLECAMY T & E -- T. Edward Balachowski |
|
|
pon, 24 maj 2010
Za mały parking na samochody. Samochod musiałem garażować na przyległej ulicy. należy pomyśleć o dodatkowym parkingu dla gości hotelowych.
-- 2 |
|
|
nie, 13 marzec 2011
Pokoje malutkie, zimne, z zimna łazienką - bez grzejnika. Pobyt na trzy noce, ale tylko raz pokój był sprzątany, kolejnej nocy nawet ręczników nie wymieniono. Odklejające się tapety, wrażenie przybrudzenia, przykurzenia. Tylko bliskość centrum in plus, reszta do szybkiej poprawy.
-- |
|