| Autor | Wiadomość |
|
Hotel Portos Warszawa
sob, 23 październik 2010
Restauracja hotelowa leży i kwiczy. Niewydolna. Nie dostosowana do ilości gości. Brakująca ilość potraw. Niedogotowane jajka i inne mniejsze wpadki. Poza tym ok.
-- septum |
|
|
Hotel Portos Warszawa
wto, 9 listopad 2010
Bardzo wygodne łóżka ale rozmiar telewizorów wymaga lornetki do oglądania z łóżka, przynajmniej we wszystkich pokojach w jakich tam nocowałem.
-- 2 |
|
|
Hotel Portos Warszawa
czw, 25 listopad 2010
Pokój - jestem zadowolony.
Obsługa restauracji katastrofa - wieczorem 3 kelnerów a człowiek sam biega po menu. Problem z rezerwacją - wydano karty, ale po powrocie z kolacji karta nie działa- błąd obsługi z recepcji. Pokój w tym wszystkim najlepszy(łazienka ok.) Troche straszy z zewnątrz, ale środek ok. -- 1 |
|
|
Hotel Portos Warszawa
śro, 19 styczeń 2011
Hotel z zewnątrz nie prezentuje się imponująco, wręcz może przestraszyć. Po wejściu jednak miłe zaskoczenie. Standard przyzwoity, dobry trzygwiazdkowy hotel w przyzwoitej cenie. Hotel godny polecenia.
-- Joanna |
|
|
Hotel Portos Warszawa
śro, 19 styczeń 2011
Bardzo miła obsługa , szczególnie w restauracji , ogólne wrażenie dobre , polecam
-- |
|
|
Hotel Portos Warszawa
nie, 23 styczeń 2011
Wyjątkowo czysty hotel, wszystko się lśni i błyszczy!
-- 2 |
|
|
Hotel Portos Warszawa
pon, 31 styczeń 2011
Dość czysto . Było gorąco , a po otwarciu okna głośno. Jak na tą cenę to OK.
-- 1 |
|
|
Hotel Portos Warszawa
sob, 5 luty 2011
Przytulnie i bardzo miło. Smaczne śniadania i miła obsługa.
-- 2 |
|
|
Hotel Portos Warszawa
wto, 8 marzec 2011
na 3 gwiazdki to naprawdę nieciekawie..maksymalnie dał bym im 2..
-- gość |
|
|
Hotel Portos Warszawa
pon, 21 marzec 2011
W dniach, kiedy jest dużo gości, najczęściej jakieś grupy. obsługa w restauracji nie nadąża ze sprzątaniem ze stołów w czasie śniadania. .Przy takiej też okazji, ostatnio w trakcie śniadania zabrakło wrzątku na herbatę i się nie doczekałam.
Poza tym, czyste przestronne pokoje, dobre połączenie autobusem z centrum i innymi miejscami, więc polecam. -- |
|