Ładowanie...
Odpowiedz
Autor Wiadomość
Hotel Portos Warszawa
Restauracja hotelowa leży i kwiczy. Niewydolna. Nie dostosowana do ilości gości. Brakująca ilość potraw. Niedogotowane jajka i inne mniejsze wpadki. Poza tym ok.

--
septum
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Bardzo wygodne łóżka ale rozmiar telewizorów wymaga lornetki do oglądania z łóżka, przynajmniej we wszystkich pokojach w jakich tam nocowałem.

--
2
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Pokój - jestem zadowolony.
Obsługa restauracji katastrofa - wieczorem 3 kelnerów a człowiek sam biega po menu.
Problem z rezerwacją - wydano karty, ale po powrocie z kolacji karta nie działa- błąd obsługi z recepcji.
Pokój w tym wszystkim najlepszy(łazienka ok.)
Troche straszy z zewnątrz, ale środek ok.

--
1
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Hotel z zewnątrz nie prezentuje się imponująco, wręcz może przestraszyć. Po wejściu jednak miłe zaskoczenie. Standard przyzwoity, dobry trzygwiazdkowy hotel w przyzwoitej cenie. Hotel godny polecenia.

--
Joanna
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Bardzo miła obsługa , szczególnie w restauracji , ogólne wrażenie dobre , polecam

--
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Wyjątkowo czysty hotel, wszystko się lśni i błyszczy!

--
2
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Dość czysto . Było gorąco , a po otwarciu okna głośno. Jak na tą cenę to OK.

--
1
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
Przytulnie i bardzo miło. Smaczne śniadania i miła obsługa.

--
2
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
na 3 gwiazdki to naprawdę nieciekawie..maksymalnie dał bym im 2..

--
gość
Odpowiedz Cytuj
Hotel Portos Warszawa
W dniach, kiedy jest dużo gości, najczęściej jakieś grupy. obsługa w restauracji nie nadąża ze sprzątaniem ze stołów w czasie śniadania. .Przy takiej też okazji, ostatnio w trakcie śniadania zabrakło wrzątku na herbatę i się nie doczekałam.
Poza tym, czyste przestronne pokoje, dobre połączenie autobusem z centrum i innymi miejscami, więc polecam.

--
Odpowiedz Cytuj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej
Uprawnienia forum
Copyright (c) 2008 Forumblog.pl. All rights reserved.
0.6404390335083 sek.