| Autor | Wiadomość |
|
Hotel Hilton Warszawa
pon, 24 styczeń 2011
Hotel godny polecenia, bardzo dobra cena do jakości, fitness + basen dodają dużo wartości. To najlepsza oferta w Warszawie za taką cenę.
-- Jerry 158 |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
czw, 3 luty 2011
Drugi raz z rzędu rezerwowałam pokój dwuosobowy z jednym łóżkiem i ponownie dostałam z dwoma łóżkami. Myślałam, że obsługa w takim hotelu działa profesjonalnie.
-- 3 |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
pon, 7 luty 2011
super
-- rene |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
pon, 7 luty 2011
Pobyt w hotelu zaliczam do udanych. Wystrój hotelu, wyposażenie pokoi oceniam dobrze.
-- |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
nie, 13 luty 2011
Hotel informuje o dostępnym dla gości basenie lecz na miejscu okazało się, że to nie jest basen hotelu tylko innego operatora. Jest on niedostępny dla dzieci za wyjątkiem soboty od 13. Wybrałem ten hotel ze względu na basem, gdyż podróżowałem z dzieckiem. Poczułem się oszukany jakby moje dziecko było gościem trzeciej kategorii. Taka informacja powinna być jednoznaczna. W pokoju nie było kapci, a dla dwóch osób tylko jeden zestaw kosmetyków w łazience. Ostatni raz byłem w tym hotelu.
-- 2 |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
nie, 13 luty 2011
Basen nie dostepny dla dzieci oprócz soboty i niedzieli od 13. Nie ma tego w info hotelu. Brak kapci w pokojach. Jeden zestaw kosmetyków na 2 osoby. Rozczarowanie i niesmak. Dzieci nie są tam mile widziane.
-- sylw |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
wto, 8 marzec 2011
Jestem w hotelu po raz 5, polecam;)
ostatnio tylko obsługa zbyt bardzo stara się, żeby niczego nie zabrakło, więc jeśli nie wywiesi się kartki - "nie przeszkadzać" zdarza się, że do 12 zapukają wejdą, jeśli nie zdążysz zaprotestować 4 osoby z obsługi pytając o uzupełnienie barku, spis czego w barku brakuje itp -- Cascadel |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
pią, 11 marzec 2011
Wystrój pokoi jak i samego hotelu utrzymany w nowoczesnym stylu. Wszędzie czysto i przyjemnie. Małym mankamentem była klimatyzacja, która chcąc nie chcąc łamała pokojowe zacisze. Bardzo wygodne łóżko. Niestety brak kapci/klapek i trzeba się zaopatrzyć we własne aby udać się na basen. Na basenie duże jakuzzi. Wyżywienie rewelacyjne - bardzo bogaty wybór potraw na śniadanie i naprawdę każdy znajdzie cos dla siebie. Lokalizacja korzystna dla osób korzystających z taksówek, do środków komunikacji miejskiej trzeba niestety przemaszerować kilkaset metrów; 10 min. od Muzemu Powstania Warszawskiego i 15 min. od Złotych Tarasów - pieszo. Widok pomimo okna od podłogi do sufitu nienajlepszy. Z jednej strony dwa wieżowce przysłaniające panoramę miasta, z drugiej (na która trafiliśmy) duży plac budowy, gruzowisko, dalej wspomniane muzeum i kilka wieżowców - słowem nic specjalnego, ale na to hotel wpływu nie ma. Obsługa - i tu nasze największe zaskoczenie - miła, uprzejma i przede wszystkim uśmiechnięta! Przełożenie ceny do jakości bardzo dobre - w cenę noclegu mogącą się wydawać wysoką mamy wliczone wiele innych rzeczy, na które niekoniecznie możemy zwrócić uwagę. Z przyjemnością przyjedziemy jeszcze nie raz do hotelu Hilton.
-- 3 |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
nie, 13 marzec 2011
Szanowni Panstwo z pobytu w Hotelu Hilton w Warszawie jestem bardzo zadowolona,i bede polecac moim znajomym wybierajacym do Polski (Warszawa) o korzystanie z goscinosci hotelu Hilton
-- T.Steinbüchel |
|
|
Hotel Hilton Warszawa
pon, 21 marzec 2011
Ładnie urządzony pokój, dostawka dla dziecka oraz śniadanie gratis (pobyt weekendowy, dziecko do 10 lat), stosunkowo drogi parking w hotelu ale vis a vis jest parking strzeżony gdzie można zaparkować za 50% ceny w hotelu.
Hotel godny polecenia a w cenie weekendowej ze śniadaniem super! -- puszkarz |
|