| Autor | Wiadomość |
|
Etap Hotel Szczecin
śro, 6 październik 2010
Generalnie hotel jest ok,
zalety: - dobre, ZAWSZE świeże jedzenie, pyszna KAWA z ekspresu, polecam!! -bardzo czysto w pokojach, zawsze sprzątane -miła obsługa (nie licząc Pani w ciemnych krótkich włosach obsługująca śniadania rano) - duże pokoje - brak szczotki w WC wcale nie jest minusem, toaleta jest tak zrobiona ze nie trzeba jej uzywac - w okolicy dużo sklepów i knajp gdzie można coś zjeść minusy: -beznadziejny zapach ręczników, czuć chlor, w dodatku są bardzo szorstkie i mocno sprane, widać że są w użytku od dawna. Brakuje w nich zapachu i miękkości - to samo POŚCIEL, to mi osobiscie bardzo przeszkadza! - nie we wszystkich pokojach dobrze działa TV - mocno działająca klima - drogie automaty z ciepłymi napojami i przekąskami -- a |
|
|
Etap Hotel Szczecin
nie, 31 październik 2010
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko było OK. Nie korzystałam z wyżywienia, więc nie mogę się wypowiadać na ten temat.
-- gość |
|
|
Etap Hotel Szczecin
pon, 8 listopad 2010
śniadanie odstaje znacząco od standardu z jakim się spotykam w podróży - poza kawą, herbatą i grzankami nic ciepłego; odwrotnie podłączona zimna i ciepła woda w łazience to tylko drobnostka, ale zaskakująca
-- 2 |
|
|
Etap Hotel Szczecin
śro, 17 listopad 2010
ciasny prysznic, brak biurka do komputera, jest jedynie wąski blat pod telewizorem na, stary tv z kiepskim odbiorem, za te kwotę nie polecam
-- 3 |
|
|
Etap Hotel Szczecin
wto, 30 listopad 2010
bylo extra
-- 3 |
|
|
Etap Hotel Szczecin
pon, 13 grudzień 2010
Moje zastrzeżenia budzi oferta śniadaniowa. Przy porównywalnej cenie w wielu innych hotelach wybór i różnorodność produktów jest znacznie wieksza. Brak w ofercie dania na ciepło. czystość jadalni też nie rewelacyjna.
-- 2 |
|
|
Etap Hotel Szczecin
śro, 19 styczeń 2011
Za 4 dni byłem znowu.
-- 2 |
|
|
Etap Hotel Szczecin
pon, 31 styczeń 2011
W pokoju schludnie i porządnie. Wyposażenie jeden nocleg akurat - trochę brakuje jakiejś szafy z półkami.
Zastrzeżenia mam tylko do zapachu w łazience. -- wysockadorota |
|
|
Etap Hotel Szczecin
śro, 9 luty 2011
Dopiero 2 raz korzystałam z usług hotelu Etap i jestem bardzo zadowolona. Czysto, spokojnie, dobra lokalizacja. Wszystko na plusie.
-- 2 |
|
|
Etap Hotel Szczecin
sob, 12 marzec 2011
Gorąco polecamy,super ceny,super obsługa i jakość!!!!Zawsze tam wracamy!!!!!!!!!
-- perełka |
|