Ładowanie...
Odpowiedz
Autor Wiadomość
Etap Hotel Szczecin
Generalnie hotel jest ok,

zalety:

- dobre, ZAWSZE świeże jedzenie, pyszna KAWA z ekspresu, polecam!!
-bardzo czysto w pokojach, zawsze sprzątane
-miła obsługa (nie licząc Pani w ciemnych krótkich włosach obsługująca śniadania rano)
- duże pokoje
- brak szczotki w WC wcale nie jest minusem, toaleta jest tak zrobiona ze nie trzeba jej uzywac
- w okolicy dużo sklepów i knajp gdzie można coś zjeść

minusy:

-beznadziejny zapach ręczników, czuć chlor, w dodatku są bardzo szorstkie i mocno sprane, widać że są w użytku od dawna. Brakuje w nich zapachu i miękkości - to samo POŚCIEL, to mi osobiscie bardzo przeszkadza!

- nie we wszystkich pokojach dobrze działa TV

- mocno działająca klima

- drogie automaty z ciepłymi napojami i przekąskami

--
a
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko było OK. Nie korzystałam z wyżywienia, więc nie mogę się wypowiadać na ten temat.

--
gość
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
śniadanie odstaje znacząco od standardu z jakim się spotykam w podróży - poza kawą, herbatą i grzankami nic ciepłego; odwrotnie podłączona zimna i ciepła woda w łazience to tylko drobnostka, ale zaskakująca

--
2
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
ciasny prysznic, brak biurka do komputera, jest jedynie wąski blat pod telewizorem na, stary tv z kiepskim odbiorem, za te kwotę nie polecam

--
3
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
bylo extra

--
3
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
Moje zastrzeżenia budzi oferta śniadaniowa. Przy porównywalnej cenie w wielu innych hotelach wybór i różnorodność produktów jest znacznie wieksza. Brak w ofercie dania na ciepło. czystość jadalni też nie rewelacyjna.

--
2
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
Za 4 dni byłem znowu.

--
2
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
W pokoju schludnie i porządnie. Wyposażenie jeden nocleg akurat - trochę brakuje jakiejś szafy z półkami.
Zastrzeżenia mam tylko do zapachu w łazience.

--
wysockadorota
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
Dopiero 2 raz korzystałam z usług hotelu Etap i jestem bardzo zadowolona. Czysto, spokojnie, dobra lokalizacja. Wszystko na plusie.

--
2
Odpowiedz Cytuj
Etap Hotel Szczecin
Gorąco polecamy,super ceny,super obsługa i jakość!!!!Zawsze tam wracamy!!!!!!!!!

--
perełka
Odpowiedz Cytuj
1 2 3 4 Dalej
Uprawnienia forum
Copyright (c) 2008 Forumblog.pl. All rights reserved.
0.63025903701782 sek.