|
czw, 20 listopad 2008
Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował zamek, byś miał sto koni i sto samochodów, byś nigdy do płaczu nie miał powodów.
Komentarze (0) »
czw, 20 listopad 2008
Stary Rok mija lecz marzenia zostają, niech one się Tobie wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni.
Komentarze (0) »
czw, 20 listopad 2008
Zbliżający się Nowy Rok oraz Święta Bożego Narodzenia
Komentarze (0) »
niosą wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni, bogatego Gwiazdora i szczęśliwego Nowego Roku czw, 20 listopad 2008
Choć nie mam czarnego cylindra,
Komentarze (0) »
chciałabym ci z niego wyczarować na Nowy Rok same kolorowe dni, w których i dla mnie znalazłoby się trochę miejsca. czw, 20 listopad 2008
W... roku życzę Tobie ognia w kroku
Komentarze (0) »
rwania dupek gdzieś na boku byś w sobotę i niedziele topił ptaszka w innym ciele. czw, 20 listopad 2008
Nowy Rok... przywitajcie w szampańskim nastroju, ufając, że będzie wspaniały i przyniesie niezapomniane chwile.
Komentarze (0) »
czw, 20 listopad 2008
Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia.
Komentarze (0) »
czw, 20 listopad 2008
Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach,
Komentarze (0) »
przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata. |
2008
listopad 2008
|